Dit heb je nodig per persoon:
- 100/150 gram gepelde garnalen of gamba’s
- 1 Spaanse peper
- 100 gram champignons
- 2 teentjes knoflook
- 1 lente-uitje
- 1 rode paprika
- ½ komkommer
- Zakje gemengde sla
- 1 eetlepel mosterd-dillesaus
Zo maak je het:
- De garnalen marineren met 1 eetlepel olie, zout en peper, een half uurtje laten staan
- Dan 1 eetlepel olie in een pan, de Spaanse peper en knoflook fijnsnijden en erin doen.
- Champignons in stukjes erbij, dan de garnalen erbij doen, en als die rosé zijn, het lente-uitje (fijngesneden)en erbij doen.
- De sla in een schaal (of bord), paprika en komkommer fijnsnijden en er doorheen husselen, de mosterddille saus erdoor doen, de garnalen met de groenten over de salade doen.
Smaakt naar meer? In onze Parinati-boeken vind je honderden overheerlijke recepten. Bestel ze hier!